112schouwen.nl
Home » Persberichten
Augustus 2018
Juli 2018
Juni 2018

Politie Schouwen-Duiveland gaat deze zomer samenwerken met Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee/ Schouwen Duiveland - ‘s Zomers zoeken veel toeristen de schoonheid van het eiland Goeree-Overflakkee op. Zo veel dat het aantal inwoners tijdelijk verdubbelt. Het aantal agenten in deze periode verdubbelen lukt niet. Door samen te werken met de politie Oosterscheldebekken (Zeeland) én de inzet van vrijwillige politie is een inventieve oplossing gecreëerd.

Lees meer »

Drie personen gewond bij vechtpartij in Renesse

Renesse - Via 112 kreeg de politiemeldkamer vannacht rond 02.00 uur meerdere meldingen van een vechtpartij op het transferium in Renesse, aan de Roelandsweg. Getuigen meldden dat er mensen geslagen waren door meerdere mannen. Zij zouden met een broeksriem om zich heen hebben staan maaien.

Lees meer »
Mei 2018

Politiehond en helikopter ingezet bij koperdiefstal in Bruinisse

Bruinisse - Maandagavond rond 20.45 uur is een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in de bossen nabij het Grevelingenmeer. Verschillende politieagenten van de eenheden Zeeland-West-Brabant, Rotterdam en de Landelijke Eenheid (politiehelikopter) waren naar hem op zoek, omdat hij werd verdacht van diefstal van koper.

Lees meer »
April 2018