112schouwen.nl
Home » Persberichten
Juni 2019

Vrouw aangehouden na steekpartij in Zierikzee

Zierikzee - De politie heeft op last van de officier van justitie buiten heterdaad een 37-jarige vrouw uit Zierikzee in haar woning aan de Hoge Molenstraat aangehouden. Ze zou haar partner, een 30-jarige man uit Zierikzee in zijn arm hebben gestoken.

Lees meer »
Mei 2019

Visstroper aangehouden bij Bruinisse

Bruinisse - Politiemensen van team Milieu hebben zaterdagavond 18 mei 2019 samen met boa’s van de Regionale Uitvoeringsdienst Zeeland gepost op visstropers. Niet zonder resultaat, want ze hielden die avond kort na 22.30 uur op de Philipsdam een 29-jarige man uit Bergen op Zoom aan op verdenking van overtreding van de Visserijwet.

Lees meer »
April 2019

Politie gaat smartphone gebruik achter het stuur controleren vanuit touringcar

Zeeland - Brabant - Het is een van de grootste ergernissen in het verkeer en het is ook nog eens heel gevaarlijk: het gebruik van smartphones achter het stuur. Om die reden controleren de politie-eenheden Zeeland-West Brabant en Oost-Brabant van april tot september extra op afleiding tijdens het rijden. Dat doen zij in navolging van andere politie-eenheden op een bijzondere maar effectieve manier; vanuit een touringcar.

Lees meer »
Maart 2019

Vuurwapen aangetroffen tijdens controle in Zierikzee

Zierikzee - In de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 02.45 uur, controleerden agenten in de Oosterscheldestraat in Zierikzee een personenauto. De bestuurder gaf al direct aan dat hij geen rijbewijs had en toen de agenten met hem in gesprek gingen, roken ze de hun welbekende henneplucht uit de auto komen.

Lees meer »
Februari 2019
Januari 2019
December 2018

Man uit Zierikzee aangehouden bij drugsactie

Wemeldinge - Dinsdagmiddag heeft de politie in een woning aan de Prinses Beatrixweg twee mannen aangehouden, omdat zij verdacht worden van de verkoop van drugs vanuit deze woning. Tevens bleek uit onderzoek dat er ook door hen drugs bezorgd werden aan drugsgebruikers op andere plaatsen in het Oosterscheldebekken.

Lees meer »

Man uit Zierikzee aangehouden na wilde achtervolging

KORTGENE - Om ongeveer 02.50 uur in de nacht van zondag op maandag zagen surveillerende agenten een personenauto rijden over de Deltaweg thv Wilhelminadorp. Omdat hen ambtshalve bekend was dat de eigenaar van dit voertuig regelmatig onder invloed van drugs rijdt, en hij bovendien een rijontzegging heeft, besloten ze de auto ter controle van de bestuurder een stopteken te geven.

Lees meer »