112schouwen.nl
Home » Persberichten
Mei 2018

Politiehond en helikopter ingezet bij koperdiefstal in Bruinisse

Bruinisse - Maandagavond rond 20.45 uur is een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in de bossen nabij het Grevelingenmeer. Verschillende politieagenten van de eenheden Zeeland-West-Brabant, Rotterdam en de Landelijke Eenheid (politiehelikopter) waren naar hem op zoek, omdat hij werd verdacht van diefstal van koper.

Lees meer »
April 2018

Resultaten van succesvolle dag Rent a Cop

Zierikzee - Donderdag hebben agenten samen met de handhavers van de gemeente Schouwen Duiveland op diverse plekken in hun werkgebied controles gehouden op overlastgevende situaties. Deze controles waren gebaseerd op ruim 150 aanvragen vanuit de burgers op Schouwen in het kader van de actie ‘Rent a Cop’.

Lees meer »
Maart 2018
Februari 2018

Politie zoekt mogelijke veroorzaker ongeval N59

Nieuwerkerk, Oosterland - Bij een aanrijding op de N59 tussen Nieuwerkerk en Oosterland zijn gisteren drie personenauto’s beschadigd geraakt. De mogelijke veroorzaker van de aanrijding is doorgereden. Volgens de andere betrokkenen moet zijn auto schade hebben aan de achterzijde. De twee andere auto's zijn weggesleept door een takelbedrijf omdat ze niet meer konden rijden.

Lees meer »