112schouwen.nl
Home » Persberichten » Politie zoekt veroorzaker ongeval Zierikzee

Politie zoekt veroorzaker ongeval Zierikzee

Gepubliceerd op 9 mei 2016 om 10:51

Zierikzee - Vrijdagmiddag 25 maart jl. reed de bestuurder van een Audi opzettelijk tegen een man met een kinderwagen.

Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur. Een 29-jarige man uit Oosterland stond met zijn personenauto op het parkeerterrein aan de Baden Powellweg. Hij was juist boodschappen wezen doen met zijn baby. Het jongentje werd hierna in een kinderzitje in de auto gezet. De kinderwagen stond nog naast de auto met onderin nog enkele boodschappen. 
Tijdens het uitladen, kwam er een personenauto aanrijden. De bestuurder wilde in het lege vak naast de andere personenauto parkeren. Er ontstond een woordenwisseling tussen de man uit Oosterland en de andere bestuurder. Hierop reed de onbekende bestuurder opzettelijk de man aan, die op de motorkap belandde. Ook werd de lege kinderwagen aangereden, die tegen een betonnen rand klapte. Toen de veroorzaker stopte, kon het slachtoffer van de motorkap af springen.

Getuigen

Na het incident kwamen een man en een vrouw aangelopen, die het voorval vermoedelijk hebben gezien. Zij hebben de veroorzaker aangesproken. De politie wil graag met dit tweetal in contact komen. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 52 52 83 36. U kunt ook een tipformulier invullen.

 


«   »