112schouwen.nl
Home » Persberichten » Mogelijk zelfde dader(s) autobrand en vernieling

Mogelijk zelfde dader(s) autobrand en vernieling

Gepubliceerd op 18 mei 2016 om 12:49

ZIERIKZEE - De politie doet onderzoek naar twee autovernielingen op 3 en 4 mei. Hierbij is een auto uitgebrand en bij een auto zijn de ramen in geslagen. Vermoedelijk gaat het om de zelfde dader(s).

Venkelstraat

Op dinsdag 3 mei, omstreeks 04.10 uur, is een geparkeerde auto in de Venkelstraat afgebrand. Door de dichte bebouwing in de straat, maar ook door het nachtelijke tijdstip van de brand is er een gevaarlijke situatie ontstaan voor de omwonenden en de omringende gebouwen. Het vuur heeft dan ook meerdere woningen beschadigd. Een woning is tijdelijk onbewoonbaar verklaard en van een woning aan de overzijde van de straat zijn de ramen door de hitteontwikkeling kapot gesprongen. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting.

Keetenstraat
Op woensdag 4 mei, omstreeks 05.30 uur is in de Keetenstraat een auto vernield. Daarbij zijn onder andere meerdere ramen vernield. Ook hier is waarschijnlijk opzet in het spel. Beide incidenten hebben mogelijk verband met elkaar en het vermoeden rijst dat het om dezelfde dader(s) gaat.

 Heeft u meer informatie over de vernielingen neem dan contact op met 0900-8844. 


«   »