112schouwen.nl
Home » Persberichten » Twee bestuurders gepakt voor rijden onder invloed

Twee bestuurders gepakt voor rijden onder invloed

Gepubliceerd op 19 juni 2016 om 12:31

Renesse - Om ongeveer 03.00 uur in de nacht van zaterdag op zondag werd een 24-jarige automobilist uit Burgh-Haamstede op de Roelandsweg in Renesse betrapt op het rijden onder invloed.

De man moest een blaastest ondergaan op straat. Toen hieruit bleek dat hij teveel had gedronken is hij meegegaan naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek dat hij twee keer zoveel had gedronken dan is toegestaan. Hij heeft een proces-verbaal gekregen, de officier van justitie bepaalt op een later tijdstip hoeveel de man moet gaan betalen. Ook kreeg hij een rijverbod.

Omstreeks 04.00 uur werd een 31-jarige Duitser uit Remscheid betrapt op hetzelfde feit. Hij reed op de Rampweg in Renesse en werd daar gecontroleerd door agenten. Op het ademanalyseapparaat op het politiebureau bleek dat hij ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Van de Duitser is het rijbewijs ingevorderd, er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt en hij heeft een dagvaarding gekregen. De man mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.

Tekst: Politie Zeeland. 


«   »