112schouwen.nl
Home » Persberichten » Vrouw slachtoffer van straatroof in Zierikzee

Vrouw slachtoffer van straatroof in Zierikzee

Gepubliceerd op 11 december 2016 om 11:31

ZIERIKZEE - Maandag 5 december jl. is een 30–jarig vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland slachtoffer geworden van een straatroof in de Lange Nobelstraat. Zij heeft hiervan pas onlangs aangifte gedaan. De recherche zoekt getuigen.

De vrouw vertelt dat zij omstreeks 16.45 uur met haar zoontje in een kinderwagen in de Lange Nobelstraat loopt. Vlak voor de supermarkt wordt zij door een onbekende man van haar tas beroofd met daarin persoonlijke spullen en een telefoon. De vrouw is met de kinderwagen nog achter de dader aangerend, maar deze is haar te snel af.


Signalement
De dader is zeer waarschijnlijk een blanke man. Zijn lengte wordt geschat op 1.80 m. Hij draagt op dat moment een sweater met capuchon met aan de achterkant geprinte opvallende witte ogen. De vrouw weet verder te vertellen dat hij een donkere spijkerbroek aanheeft met daaronder donkere schoenen met witte zolen.

Hebt u informatie?
De recherche wil graag spreken met mensen die getuige zijn geweest van deze straatroof op maandag 5 december omstreeks 16.45 uur in de Lange Nobelstraat (voor de supermarkt). Of misschien weet iemand wie de dader is aan de hand van het signalement. Deel uw informatie via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000.


«   »