112schouwen.nl
Home » Persberichten » 30-jarige man uit Oosterland zwaargewond bij ongeval Colijnsplaat

30-jarige man uit Oosterland zwaargewond bij ongeval Colijnsplaat

Gepubliceerd op 28 april 2017 om 16:51

Colijnsplaat - Donderdagavond is een bij een ongeval op de 1ste Deltaweg een 30-jarige man uit Oosterland ernstig gewond geraakt.

Omstreeks 23.50 uur rijdt het slachtoffer met zijn voertuig in volle vaart op de achterkant van een camper die voor hem rijdt. Hij raakt daarbij de macht over het stuur kwijt en komt tot stilstand in de sloot naast de weg. Doordat de auto door de klap zo zwaar beschadigd is moest de man door de brandweer uit zijn auto geknipt worden. Een traumaheli heeft de zwaargewonde Oosterlander naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht. Onderzocht wordt of er alcohol in het spel is.

Reconstructie-onderzoek
De 54-jarige bestuurder van de camper is afkomstig uit Antwerpen. Hij heeft aan de opgeroepen agenten verklaart dat hij vanuit Zierikzee de 1ste Deltaweg is opgereden en ter hoogte van Colijnsplaat van achteren is aangereden. Beide voertuigen zijn voor een reconstructie-onderzoek in beslag genomen en weggesleept. De weg is enige tijd afgesloten om sporenonderzoek te doen en de rommel op te ruimen.


«   »