112schouwen.nl
Home » Persberichten » Man knock-out geslagen in Bruinisse

Man knock-out geslagen in Bruinisse

Gepubliceerd op 15 juli 2017 om 22:05

Bruinisse - Tijdens de visserijdagen in Bruinisse werden agenten zaterdag rond 17.20 uur door de meldkamer gestuurd naar de Dorpsweg waar, volgens een getuige, een vrouw mishandeld zou worden door een man.

Eenmaal ter plaatse was de verdachte verdwenen, maar mensen die getuige waren geweest van het feit, stuurden de agenten naar de plek waar de man naartoe was gelopen. Ze gaven een signalement van de verdachte door en noemden ook een naam. De agenten zagen in de Dorpsweg iemand de bosjes induiken, ook andere hulpvaardige omstanders wezen de agenten op de plek waar de man zich ophield. De agenten riepen dat de man de bosjes uit moest komen en dat deed hij ook. De 28-jarige man uit Zonnemaire is aangehouden op verdenking van mishandeling en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. In eerste instantie werkte de man mee, maar later werd zijn houding jegens de agenten zeer agressief. Hij dreigde hen meerdere malen iets aan te doen.

Man knock-out geslagen 
De aangehouden verdachte bleek, zo vertelden getuigen, ook nog een man knock-out te hebben geslagen toen deze zich met de ruzie tussen de verdachte en de vrouw bemoeide. Deze man heeft zich nog niet bij de politie gemeld om aangifte te doen. Er is ook niet bekend of deze man letsel of andere schade heeft opgelopen als gevolg van de mishandeling. De politie zoekt het slachtoffer van deze mishandeling en roept hem, of mensen die hem kennen, op om zich te melden en eventueel aangifte te doen.

Ook zoeken de agenten die de zaak behandelen nog getuigen die iets gezien hebben van de mishandeling van de vrouw en/of de nog onbekende man. Zij, maar ook de man die knock-out is geslagen, kunnen zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of What’s App (06-1220 7006). Als u anoniem uw informatie wilt delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem. Doe dit dan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch (0800-7000).

Verdacht zit vast 
De aangehouden verdachte zit nu vast. Omdat hij zo agressief bleef, was het niet mogelijk om zaterdag nog een verklaring van hem op te nemen. Hij zal zondag gehoord worden over de feiten waarvan hij verdacht wordt en dan mag hij zijn kant van het verhaal vertellen.


«   »