112schouwen.nl
Home » Persberichten » Wildplasser mishandelt handhaver in Bruinisse

Wildplasser mishandelt handhaver in Bruinisse

Gepubliceerd op 16 juli 2017 om 10:09

Bruinisse - Een wildplasser werd zaterdagavond rond 23.15 uur op heterdaad betrapt door handhavers van de gemeente Schouwen-Duiveland toen hij zijn blaas stond te legen in de Bergstraat in Bruinisse. Tijdens het uitschrijven van de bekeuring ging de man er ineens vandoor. Hij werd achterhaald door de Buitengewoon Opsporingsambtenaren van de gemeente. Er ontstond een worsteling en hierbij mishandelde de wildplasser een van de BOA’s.

Aanwezige politieagenten hebben de 53-jarige man uit Wemeldinge aangehouden en wilden hem overbrengen naar een politiecel in het cellencomplex in Middelburg. Tijdens de rit hier naartoe werd de 53-jarige man steeds agressiever, zowel verbaal als fysiek. Door een van de agenten is de man klemgezet in de auto en de chauffeur reed met spoed verder naar Middelburg.

De man is in een cel geplaatst. In verband met het alcoholgebruik van de man was hij niet in staat tot een verhoor, dus dat gaat zondag plaatsvinden. Hij zit nog vast. 

De handhaver heeft aangifte van mishandeling gedaan bij de politie. Hij zal een arts gaan raadplegen. Ook is een getuigenverklaring opgenomen door de agenten.

 


«   »