112schouwen.nl
Home » Persberichten » Vuurwapen aangetroffen tijdens controle in Zierikzee

Vuurwapen aangetroffen tijdens controle in Zierikzee

Gepubliceerd op 22 maart 2019 om 14:47

Zierikzee - In de nacht van donderdag op vrijdag, omstreeks 02.45 uur, controleerden agenten in de Oosterscheldestraat in Zierikzee een personenauto. De bestuurder gaf al direct aan dat hij geen rijbewijs had en toen de agenten met hem in gesprek gingen, roken ze de hun welbekende henneplucht uit de auto komen.

De politiemedewerkers vroegen om uitlevering van alle aanwezige verdovende middelen, maar de man vertelde de agenten dat hij even geleden een joint had gerookt en dat dat waarschijnlijk de oorzaak van de geur was. Hij gaf de agenten gelegenheid om in de auto te kijken en dat deden ze dan ook.

Op de bijrijdersstoel lag de jas van de bestuurder, toen één van de agenten daar in keek vond zij een geladen vuurwapen. De bestuurder van de auto, een 21-jarige man uit Wernhout, is meteen aangehouden. Het vuurwapen is in beslag genomen en de auto waarin hij reed is voor onderzoek naar het politiebureau gebracht. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar worden gehoord. Hij zit nog vast.


«   »