112schouwen.nl
Home » Vermist

RENESSE - De politie is vanaf 16.25 uur opzoek naar een 14-jarige jongen in de omgeving van het strand aan de Duinwekken in Renesse.

 Vermist omgeving strand bij de Duinwekken in Renesse. Een 14 jarige jongen met kort blond haar, lang en tenger. Hij draagt een grijze broek en schoenen, een grijs/groene jas. Heeft u Tips? Bel nu 112 

update: Volgens de politie is de jongen rond 16.40 uur weer aangetroffen. 

Lees meer »

BURGH-HAAMSTEDE - De politie is sinds woensdagmiddag 16.30 uur opzoek naar een vermiste man uit Burgh-Haamstede.

Sinds 16.30 uur is burgernet ingezet voor een vermiste man. De man is 64jaar, heeft wit haar en draagt een bril. Hij draagt een bruin met jas met wit/grijze streep erop en een spijkerbroek. Mogelijk vertrokken in grijze peugeot 206 met ktk 27PJ.. Tips? Bel nu 112

update: Omstreeks 17.00 uur is de man weer aangetroffen!

Lees meer »

MIDDELBURG - De 87 jarige man uit Burgh-Haamstede die vrijdagavond vermist raakte is vrijdagnacht gevonden.

Rond 22.15 uur verspreidde de politie een burgernetmelding met een signalement en de eerste tekens van het kenteken van de auto. In de nacht van vrijdag op zaterdag trof een voorbijganger de auto aan in Middelburg. De auto stond stil in de Laan der Verenigde Naties. Volgens de politie was de benzine tank leeg en is door onbekende oorzaak de auto beschadigd geraakt. De man was verward en wist niet meer waar hij was. Hij is opgevangen door de politie. 

Lees meer »

BURGH-HAAMSTEDE - De politie is opzoek naar een vermiste man uit Burgh-Haamstede. Via burgernet is omstreeks 22.15 een signalement verstuurd.

Het gaat om een vermiste man van 87 jaar. De man rijdt in zilverkleurige mazda 3 met kenteken: 57PR.. Hij draagt een grijze broek, witte blouse, blauw/grijs geruite trui.  Heeft u Tips? Bel nu 112!

Update: Omstreeks 23.00 uur is burgernet beëindigd. De man is nog niet aangetroffen. De politie blijft uitkijken naar de vermiste man. 

Zie ook:

https://www.112schouwen.nl/vermist/221634_vermiste-man-uit-burgh-haamstede-gevonden-in-middelburg

Lees meer »

ZIERIKZEE - De politie is opzoek naar een verwarde man welke is vermist in de omgeving van Zierikzee.

Het gaat om een verwarde man (69) vermist vanuit de Cornelia. Loopt onstabiel en praat onduidelijk. Hij is 1.90 meter, draagt een oranje polo met een korte broek en witte gympen. Heeft tatoeages op arm. Niet zelf benaderen! Tips? Bel 112

Update: De man is gevonden!

Lees meer »

ZIERIKZEE - De politie is sinds woensdagmiddag opzoek naar een vermist jongetje in Zierikzee

Vermist omgeving Havenplein Zierikzee: jongetje 6jr, blond haar, blauwe bodywarmer, blauw shirt, blauwe  joggingbroek, regenlaarsjes opschrift "bello". Tips? Bel nu 112!

Update: Omstreeks 15.10 uur is het jongetje weer aangetroffen. Iedereen bedankt voor het uitkijken en delen van het bericht. 

Lees meer »

ZIERIKZEE - De politie is sinds dinsdagmiddag opzoek naar een vermiste vrouw in Zierikzee.

Omstreeks 16.10 uur werd er een burgernet bericht verstuurd in verband met de vermissing. Het signalement is: vrouw 75 jaar, blank, 1.70 m, zeer mager en kort grijs haar. Ze draagt een bril en een lichtbruine lange jas. Ze is op een elektrische fiets met bruine fietstassen weggegaan.  Tips? Bel nu 112!

Update: De vrouw is weer in goede gezondheid aangetroffen. 

Lees meer »

ZIERIKZEE - De politie is sinds dinsdagochtend 11.00 uur opzoek naar een vermiste vrouw uit Zierikzee.

Rond 11.00 uur werd er een burgernetactie opgestart voor de vermissing. Het gaat om een vrouw 41 jaar, lang mager postuur, Ze heeft kort blond haar en heeft een bril. De vrouw heeft een blauw vest aan. Ze is weggegaan op een fiets met grijze fietstassen en kinderzitje voor. Tips? Bel nu 0800-0011

 

update: De vrouw is weer terecht!

Lees meer »