Flinke ravage na ongeval op Lange Blokweg, twee inzittenden slaan op de vlucht

Gepubliceerd op 4 maart 2024 om 20:09

ZIERIKZEE - Een automobilist heeft maandag aan het begin van de avond een flinke ravage veroorzaakt aan de Lange Blokweg in Zierikzee. 

Rond 18.00 uur kwam een bestuurder met hoge snelheid Zierikzee binnengereden op de Lange Blokweg. Bij de eerste rotonde ter hoogte van de voetbalvelden moest de bestuurder uitwijken vanwege remmende medeweggebruikers. De bestuurder kwam op de verkeerde weghelft terecht en probeerde nog slippend tot stilstand te komen voor de rotonde. Echter lukte dit niet waardoor de auto dwars over de rotonde is gevlogen. Na de rotonde werden, aan de verkeerde van de weg, meerdere verkeersborden omver gereden waarna de auto enkele tientallen meters verder tot stilstand is gekomen. Wonder boven wonder zijn hierbij geen gewonden gevallen. 

De twee inzittenden van de auto sloegen direct op de vlucht. De weg was vanwege het ongeval tijdelijk afgesloten voor verkeer. De politie heeft het ongeval in onderzoek. De auto is door bergingsbedrijf Ista weggesleept. Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat de politie een vermoeden heeft wie de twee inzittenden zijn geweest. De personen zijn uitgenodigd voor een gesprek op het bureau.