Persoon overleden bij ongeval Heuvelsweg

Gepubliceerd op 4 mei 2016 om 19:31

Kerwerve - Woensdagavond 4 mei is er omstreeks 18.50 een persoon om het leven gekomen bij een ongeval met beknelling op de kruising van de Heuvelsweg en de Brasweg ter hoogte van Kerkwerve.

Er werden gelijk twee ambulances, de brandweer en een traumahelikopter opgeroepen. Ter plaatse zijn er twee auto's met elkaar in botsing gekomen en is er 1 in de sloot beland. Door het ongeval is er een persoon om het leven gekomen en een andere persoon is gewond naar het ziekenhuis gebracht. is de Heuvelseweg volledig afgesloten voor verkeer. 

De politie heeft ter plaatse een omleiding ingesteld. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Update: De politie maakt bekend dat de overleden persoon een man van 38 jaar uit kerkwerve is. Een 20-jarige vrouw ook uit kerkwerve raakte gewond. De politie heeft getuigen gesproken en een sporenonderzoek gedaan. Hieruit is gebleken dat de man richting Kerkwerve reed en ter hoogte van de Brasweg de macht over zijn stuur verloor. Hierdoor kwam hij op de andere weghelft en kon de vrouw komende uit Zierikzee de auto niet meer ontwijken. Door de harde klap belandde de auto van de man in de sloot.

image-9.jpeg

image-44.png

image-43.png

image-42.png

image-41.png

image-40.png

image-38.png

image-37.png

image-34.png

image-31.png