Twee kinderen gewond door bijtincident met hond op camping Ellemeet

Gepubliceerd op 21 juli 2016 om 22:04

ELLEMEET - Donderdagavond werden omstreeks 20.15 uur twee ambulances, een traumahelikopter en de politie opgeroepen voor een incident aan de Kuijerdamseweg in Ellemeet.

Het incident gebeurde rond 20.15 uur. Naast enkele politie-eenheden gingen twee ambulances en een traumahelikopter naar de plaats van het incident. Bleek dat een meisje en een jongen (gegevens nog onbekend) gewond waren geraakt. Vooral het meisje had zware verwondingen opgelopen. De hond was ondertussen opgesloten. De slachtoffers werden met de ambulances naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Dierenasiel 
De politie stelde een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Bleek dat de hond vast zat gebonden aan een caravan en op een onbewaakt moment was losgebroken. Hierna heeft hij de twee kinderen gebeten. De eigenaar van de hond is afkomstig uit het Duitse Krefeld. De hond is naar een asiel gebracht. Vrijdag zal overleg plaatsvinden tussen dierenartsen, het dierenasiel en de eigenaar van de hond wat er met de hond moet gebeuren.

Bron: Politie Zeeland