17 uur lang vermiste vrouw maakt het naar omstandigheden goed

Gepubliceerd op 16 mei 2019 om 19:13

ZIERIKZEE - De 87-jarige vrouw die gisteren gevonden werd na 17 uur vermist te zijn maakt het naar omstandigheden goed. Dat meldt familie op Facebook. 

De vrouw werd gistermiddag gevonden in de kant van de gracht aan de Nieuwe Koolweg bij Zierikzee. De dementerende vrouw raakte dinsdagavond vermist vanaf het ziekenhuis in Zierikzee. Dinsdagnacht werd er door de politie met een helikopter en honden gezocht maar werd de vrouw niet gevonden. Woensdagochtend startte bewoners van Zierikzee een zoekactie waarna ze rond 13.00 uur werd gevonden. 

Op de Facebookpagina “zieriknieuws” meldt vandaag de familie van de vrouw dat het naar omstandigheden goed gaat. De vrouw is nog wel in de war maar ze heeft er geen lichamelijke klachten aan overgehouden. De vrouw had een blaasontsteking en kreeg daardoor een delier, hier raakte ze waarschijnlijk van verward. 

 

De schoonfamilie van de vrouw schrijft op Facebook:

“We zijn allemaal nog aan het bijkomen van de schrik maar vooral ook van de verwondering dat er zo ontzettend veel lieve mensen bleken te bestaan die ons hebben geholpen en bijgestaan in al die onzekere uren dat ze spoorloos was.

Ik kan niet onder woorden brengen wat dat voor ons heeft betekend!

Duizend maal dank (al is dat natuurlijk veeeeeeeeel te weinig) aan iedereen die zich voor ons, maar vooral voor mijn allerliefste schoonmoedertje heeft ingezet!!!”