Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeluk op Zeelandbrug

Gepubliceerd op 4 mei 2020 om 12:52

Zierikzee - Een wielrenner die zaterdagmiddag op de Zeelandbrug in botsing kwam met een andere renner is aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer is een 65-jarige man uit Zierikzee. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval.

 

De melding van het ongeval kwam op zaterdag 2 mei rond 15.05 uur binnen bij de meldkamer. Twee renners, die vanuit Zierikzee kwamen gereden, waren met elkaar in botsing gekomen. De Zeelandbrug werd tijdelijk afgesloten en hulpdiensten kwam ter plaatste. Daarbij werd onder andere een traumahelikopter ingezet. De 65-jarige man werd buiten bewust zijn en ernstig gewond aangetroffen. Ook de andere renner, een 62-jarige man uit ´s-Heer Hendrikskinderen, raakte gewond. Het 65-jarige slachtoffer is later op de avond in het ziekenhuis in Rotterdam overleden. De exacte toedracht van het ongeval is nog onderwerp van onderzoek.

 

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Ook wanneer er mensen zijn die vrijdag of zaterdag over het fietspad van de Zeelandbrug hebben gereden en wellicht iets bijzonders of afwijkend hebben gezien wat eventueel te maken kan hebben met dit ongeval. Dan willen wij graag met u in contact komen!

Heeft u iets gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.