Drie personen bekneld na ongeval bij Dreischor

Gepubliceerd op 26 september 2020 om 23:21

DREISCHOR - Zaterdagavond zijn er drie personen gewond geraakt bij een ongeval op de Zuiddijkweg bij Dreischor. De brandweer schaalde op naar 'middel-hulpverlening'

In eerste instantie werd het ongeval rond 21.10 uur gemeld op de Weg door het Dijkwater. Na een zoekactie door de hulpdiensten bleek er een auto op z'n kop in een sloot te liggen op de Zuiddijkweg. Nadat de auto was gelokaliseerd werd er opgeschaald naar middel-ongeval waardoor er meerdere brandweereenheden ter plaatse kwamen. Naast drie ambulances kwam ook een traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse voor assistentie. 

De auto lag op z'n kop in de sloot en drie inzittende zouden bekneld hebben gezeten volgens de Veiligheidsregio. Rond 22.00 uur waren alle personen uit het voertuig gehaald door de brandweer en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na behandeling ter plaatse zijn de personen met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Door het ongeval was de Zuiddijkweg een langere tijd volledig afgesloten. Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend.