Politie zoekt getuigen van brandstichting auto’s in Zierikzee

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 12:31

Zierikzee - De politie is op zoek naar getuigen die woensdagmorgen (5 november 2020) heel vroeg mogelijk iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Krabstraat in Zierikzee. Op een parkeerplaats in die straat brandden namelijk twee personenauto’s uit en raakte een derde beschadigd door de brand.

Rond 05.30 uur meldde een getuige dat er een brand was in de geparkeerde auto’s. De politie en de brandweer kwamen ter plaatse. De brandweer heeft de brand geblust, maar kon niet voorkomen dat twee auto’s volledig uitbrandden. De politie stelt een onderzoek in omdat er aanwijzingen gevonden zijn dat er sprake is van brandstichting.

 

Getuigen gezocht

Om deze zaak op te kunnen lossen is de politie op zoek naar getuigen. Hebt u iets verdachts gezien in of in de nabijheid van de Krabstraat dat met deze brand te maken kan hebben, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Vermeld bij uw contact graag zaaknummer 2020-290287. Wanneer u wel informatie hebt, maar deze, om wat voor reden dan ook, niet met de politie wilt delen, dan kunt u uw informatie ook kwijt bij Meld Misdaad Anoniem. U kunt deze organisatie bereiken via hun website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of via telefoonnummer 0800-7000.

Van de auto-eigenaren is een aangifte opgenomen. Ook gaat de politie nog een buurtonderzoek doen.

Zie ook: Twee auto’s uitgebrand aan de Krabstraat in Zierikzee 📷