Ernstig ongeval met vrachtwagen op N57

Gepubliceerd op 20 november 2020 om 21:56

BURGH-HAAMSTEDE - Vrijdagavond is er een persoon gewond geraakt bij een ongeval tussen een vrachtwagen en een bestelbusje op de N57 tussen Burgh-Haamstede en Serooskerke. 

Omstreeks 19.20 uur kwamen een vrachtwagen en bestelbus in botsing op de N57 tussen Burgh-Haamstede en Serooskerke. Beide voertuigen kwamen na de botsing in een sloot tot stilstand. De brandweer heeft de chauffeur uit de cabine van de vrachtwagen gehaald en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Een traumateam kwam per helikopter ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren. Het slachtoffer is na behandeling met spoed vervoerd naar het ziekenhuis in Goes. De bestuurder van de bestelbus raakte voor zover bekend niet gewond. 

Door het ongeval is de N57 tussen Burgh-Haamstede en Serooskerke volledig afgesloten voor al het verkeer. De bestelbus is inmiddels geborgen door bergingsbedrijf Ista. Bergingsbedrijf is met twee voertuigen ter plaatse om de vrachtwagen te bergen. Hoe lang de berging nog gaat duren is niet bekend.

Over de oorzaak van het ongeval en de ernst van de verwondingen is op dit moment nog niks bekend.