Man aangehouden na meerdere winkeldiefstallen

Gepubliceerd op 10 december 2020 om 08:41

Nieuwerkerk/ Zierikzee - De politie heeft na een korte achtervolging een 27-jarige man uit Ter Apel aangehouden. In zijn auto werden gestolen goederen gevonden.

Op dinsdag 8 december kwamen er vanuit verschillenden filialen van een drogisterijketen signalen dat er verschillende winkeldiefstallen bij ze werden gepleegd. Dat zou gebeurd zijn in de winkels in Ouddorp, Nieuwerkerk, Renesse en Zierikzee. Medewerkers gaven aan de politie de gegevens door van een auto die hier mogelijk bij betrokken was. Rond 16.25 uur kwamen agenten de auto tegen op de N59 tussen Nieuwerkerk en Zierikzee. De bestuurder kreeg een stopteken en de bestuurder is aangehouden. In zijn auto lagen goederen die mogelijk uit de winkels afkomstig waren.

 

Getuigen

Na de aanhouding werd er een verder onderzoek ingesteld. Op de parallel rijbaan werd nog een tas met spullen gevonden. Vermoedelijk heeft de bestuurder deze uit zijn auto gegooid. De politie is op zoek naar getuigen die dit gezien hebben. Ze kunnen zich melden via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld hierbij het zaaknummer 2020323295.