Politie ingezet voor agressieve zeehond op de weg bij Brouwersdam

Gepubliceerd op 18 januari 2021 om 10:45

BROUWERSDAM - De politie is zondagavond uitgerukt voor een agressieve zeehond die niet van de weg wilde gaan op de Brouwersdam. 

Ter hoogte van de Spuisluis op de Brouwersdam was een zeehond aangetroffen die op de weg zat en agressief was. Bij het ter plaatse komen liet de zeehond duidelijk weten dat hij niet van plan was om te verplaatsten.

Omdat het gevaarlijke situatie kon veroorzaken is de zeehond uiteindelijk met een wervelplak naar een andere plek begeleid. Bij twijfel over de gezondheid van een zeehond, bel: +31 (0)88 274 77 95 (A Seal, Zuid-Holland en Zeeland)

Vanavond kregen wij een melding van een agressieve en opstandige Zeehond.... Hij liet duidelijk aan ons merken dat hij het er niet mee eens was en dat hij niet van de weg af wou. Met wat creativiteit en hulp hem toch ‘begeleid’ van de weg af. DO‘S EN DON’T ALS JE EEN ZEEHOND AANTREFT - Houd afstand - Houd honden aan de lijn Bij twijfel over de gezondheid van het dier, bel: +31 (0)88 274 77 95 (A Seal, Zuid-Holland en Zeeland)

Posted by Politieteam Oosterscheldebekken on Sunday, January 17, 2021