Dader ongeval Brouwersdam nog niet gevonden, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op 7 augustus 2022 om 10:23

Scharendijke - De politie zoekt getuigen van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto. Het ongeval vond plaats omstreeks 00.45 uur in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 augustus. De politie is op zoek naar een zwarte beschadigde auto die is weggereden na de aanrijding.

Het slachtoffer betreft een 40-jarige Duitse vrouw. Zij raakte enige ogenblikken buiten bewustzijn na de aanrijding. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht. Na behandeling mocht zij het ziekenhuis weer verlaten.

De veroorzaker van de aanrijding is doorgereden. Het gaat vermoedelijk om een zwarte personenauto met schade aan de rechtervoorzijde.

Op het moment van de aanrijding was het druk op de Brouwersdam, omdat mensen festival Beachboom verlieten. De politie hoopt dat mensen meer kunnen vertellen over het ongeval of over de weggereden zwarte auto en vraagt getuigen om zich te melden. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-12207006).

Zie ook:

Automobilist rijdt door na ongeval met voetganger op Brouwersdam 📷