Automobilist rijdt opzettelijk terras op in Renesse

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 om 01:45

RENESSE - Een persoon is vannacht twee keer een terras van een horecagelegenheid in Renesse ingereden. Volgens de politie was dit met opzet.

De verdachte reed tot twee keer toe opzettelijk een vol terras op van een horecagelegenheid aan de Hogezoom in Renesse. De verdachte dreigde daarna met twee op steekwapen lijkende voorwerpen. Door snel optreden van de beveiligers en de politie kon de verdachte ter hoogte van de Jan van Renesseweg aangehouden worden. De politie heeft bij de aanhouding een taser ingezet.

Door het ambulancepersoneel is een persoon behandeld aan lichte verwondingen. Volgens een woordvoerder van de politie zou onenigheid de aanleiding zijn geweest. De Hogezoom was vanwege onderzoek tot ongeveer 03.00 uur afgesloten. De betrokken personenauto is in beslag genomen en weggesleept voor verder onderzoek. 

Meerdere mensen hebben het incident gefilmd en de politie roept op om deze beelden te delen via politie.nl. Ook als u getuigen bent geweest en nog niet met de politie heeft gesproken wordt gevraagd om contact op te nemen.