Grote zoekactie naar vermiste man uit Kerkwerve

Gepubliceerd op 26 april 2020 om 22:42

KERKWERVE - Sinds zondagmiddag is er een grote zoekactie aan de gang rondom Kerkwerve naar een vermiste man uit het dorp. Ook een politiehelikopter werd ingezet. 

De politie is sinds half 3 vanmiddag opzoek naar een 71-jarige man uit Kerkwerve. Nadat er om 18.00 uur ook een burgernetbericht is verzonden zijn bewoners uit Kerkwerve en omstreken massaal gaan helpen zoeken. Ook de politie en handhaving hebben uren naar de vermiste man uitgekeken en zullen vannacht door gaan met zoeken. 

Omstreeks 21.00 uur heeft ook de politiehelikopter geholpen met het afzoeken van het bos en de weilanden rondom Kerkwerve. De zoekactie van de helikopter leverde niks op.

Na een oproep op Facebook verzamelde ongeveer 30 burgers zich bij de kerk om onder begleiding van de politie te gaan zoeken in Kerkwerve. Hierbij zijn ook speurhonden ingezet in het bos van Kerkwerve en Schuddebeurs. Rond 22.00 uur werd het te donker om verder te zoeken met burgers.

Maandag zal er opnieuw gezocht gaan worden met burgers rondom Kerkwerve maar hoelaat dit gaat gebeuren is op dit moment nog niet bekend. De politie vraagt nog steeds om uit te kijken naar de man, hij draagt bruine schoenen en een grijze broek, vest en trui en heeft geschoren grijs haar. Als u de man aantreft neem dan contact op met 0900-8844 (geen spoed) of 112 (spoed).

 

 


«   »