Bestuurder witte auto rijdt door na ongeval Zierikzee

Gepubliceerd op 29 juni 2020 om 15:23

Zierikzee - Op woensdag 10 juni jongstleden is een fietsende mevrouw uit Zierikzee aangereden op de rotonde bij de Westbrug, in de Weststraat in Zierikzee. De automobilist die haar aanreed heeft niet de moeite genomen om even te stoppen en te kijken hoe het met het slachtoffer ging. De vrouw raakte gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het verlaten van de plaats van een ongeval zonder een identiteit achter te laten en hoopt dat het publiek hen tot hulp kan zijn om deze zaak op te lossen. De aanrijding gebeurde op woensdag 10 juni tussen 13.15 uur en 13.30 uur. De vrouw op de fiets kwam hard ten val door de aanrijding. De veroorzaker reed in een witte auto.

 

Wie heeft iets gezien?

Hebt u iets gezien van deze aanrijding? Weet u wie er in de auto reed? Hebt u wellicht gehoord dat iemand een aanrijding heeft veroorzaakt en is doorgereden? Was u wellicht zelf de automobilist in de witte auto die is doorgereden na de aanrijding? Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Vermeld bij uw contact graag zaaknummer 2020-166987.