Overval Aldi Zierikzee in opsporing verzocht

Gepubliceerd op 11 april 2022 om 12:31

Zierikzee - De drie jonge daders van de grove overval op de Aldi aan de Grevelingenstraat worden nog steeds gezocht. Gezien de ernst van de situatie rust de politie niet en blijft zoeken totdat dit drietal is opgepakt.

De supermarkt werd zaterdagavond 29 januari rond 20.00 uur door drie jonge mannen overvallen. Zeker een van het drietal had een mes bij zich. Het onderzoek leidde nog niet tot arrestaties, daarom roept de politie de hulp in van bewoners van de wijk Poortambacht. Zo verspreiden rechercheurs op maandag 11 april flyers, in de hoop dat bewoners informatie met de politie delen.

Opsporing Verzocht

Ook toont de recherche dinsdagavond 12 april in Opsporing Verzocht een reconstructie van de overval en beelden van de daders. De politie hoopt dat er mensen zijn die de jongens op de beelden herkennen. In een opsporingsbericht (publicatie dinsdagavond 12 april) staan beelden en een nadere omschrijving. De live uitzending van het opsporingsprogramma begint om 20.30 uur en is te zien op NPO1. Op woensdag 13 april wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.