112schouwen.nl
Home » Persberichten » Veel schade na vuurwerkbom in Zierikzee, politie zoekt getuigen

Veel schade na vuurwerkbom in Zierikzee, politie zoekt getuigen

Gepubliceerd op 15 januari 2017 om 13:21

ZIERIKZEE - Om ongeveer 20.45 uur zaterdagavond schrokken bewoners van de Vondelingsplaat zich rot van een enorme knal die buiten klonk. De knal was zo hard dat er ruiten uit de sponning sprongen, openhaardkleppen dichtsloegen en een personenauto zwaar beschadigde. Kennelijk was de knal tot ver in de omtrek te horen.

Onmiddellijk werd de politie gebeld. Agenten kwamen poolshoogte nemen en troffen o.a. de zwaar beschadigde auto aan. De bumper en spatborden aan de achterkant van de auto waren losgekomen als gevolg van de ‘vuurwerkbom’, zoals de klap werd omschreven door de omwonenden.

In de buurt is nog navraag gedaan, maar nog niemand kon gisteravond informatie geven over de herkomst van het zware vuurwerk. Daarom doet de politie nu een oproep: Hebt u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze melding? Hebt u informatie die ons verder kan helpen om dit onderzoek af te ronden? Weet u wie het vuurwerk heeft afgestoken? Dan wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan door langs te gaan op het bureau in Zierikzee, door te bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844, of door uw informatie via What’s App te delen op nummer 06-1220 7006. Wanneer u anoniem melding wilt maken dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of de website).


«   »