112schouwen.nl
Home » Persberichten » Dronken man uit Schouwen-Duiveland veroorzaakt ongeval bij Kats

Dronken man uit Schouwen-Duiveland veroorzaakt ongeval bij Kats

Gepubliceerd op 6 april 2017 om 13:51

GOES - Woensdagmiddag ontstond op de N256 (Deltaweg) een ongeval met enkele auto's. De veroorzaker wordt verdacht dat hij teveel alcohol heeft gedronken.

 

Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur. Meerdere mensen verklaarden dat de bestuurder van een busje richting Zierikzee reed. Hij reed voortdurend heel gevaarlijk. Na een inhaalmanoeuvre ging de auto tollen en raakte een personenauto, welke richting Goes reed. De auto belandde op het dak.

Teveel alcohol 
De hulpverleningsdiensten gingen met spoed ter plaatse. Omstanders meldden aan agenten dat de veroorzaker vermoedelijk teveel alcohol had gedronken en was weggerend richting de Katseveerweg. Een politie-eenheid zocht naar de gevluchte man en trof hem aan op deze B-weg. Uit een ademtest bleek dat de 44-jarige inwoner uit de gemeente Schouwen-Duiveland teveel alcohol had gedronken. Hij werd aangehouden en naar medewerkers van de ambulancedienst gebracht, die nog bij het ongeval stonden.

Bloedproef
De bestuurder is voor medische behandeling naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar heeft een GGD-arts een bloedproef van hem afgenomen. De uitslag is over ongeveer twee weken bekend. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


«   »