Bestuurder verlaat voertuig na ongeval op N59 bij Bruinisse

Gepubliceerd op 25 december 2023 om 21:14

BRUINISSE - Meerdere hulpdiensten zijn op eerste kerstdag uitgerukt na een melding van een ongeval met mogelijke beknelling op de N59 bij Bruinisse. 

Rond 19.15 uur werd melding gemaakt van een eenzijdig ongeval op de Grevelingendam (N59). Omdat het voertuig mogelijk over de kop was geslagen werden direct een ambulance, politie en brandweerploegen uit Bruinisse en Zierikzee opgeroepen. Eenmaal ter plaatse werd door de hulpdiensten niets meer aangetroffen wat op een ongeval kon duiden. Door de hulpdiensten is de volledige Grevelingendam afgezocht op een mogelijk ongeval. Na een half uur werd een beschadigde Mercedes aangetroffen op een parkeerplaats op de Grevelingendam. De auto had schade aan de achteruit, dak en een lekke band. Van een bestuurder was geen spoor meer te bekennen. 

Omdat er verder geen ongeval werd aangetroffen gaat de politie er vanuit dat de melding afkomstig was van de aangetroffen Mercedes. De politie zal verder onderzoek gaan doen naar de bestuurder en het ongeval. Na overleg is besloten om de auto niet weg te slepen.